Profiel

Oorsprong

THOMAZ komt voort uit Van Kleef Holding Benschop B.V. opgericht door Thomas van Kleef. Als ontwikkelaar en beheerder van commercieel en residentieel vastgoed heeft THOMAZ in de loop van jaren een gedegen portefeuille opgebouwd in het hart van Nederland. De oorsprong is een aannemersbedrijf in de utiliteitsbouw dat decennialang kwalitatief werk heeft opgeleverd. Vanuit deze kwaliteit en met vaste partners zijn hoogwaardige bedrijfsgebouwen, winkelruimten en appartementen gerealiseerd.

Onderscheidend

Quality works staat voor THOMAZ. Hoogwaardig vastgoed en een kwalitatief goede en langdurige samenwerking tussen huurders en THOMAZ. Wij werken tailor made samen met vaste en potentiële partijen waardoor een prettige samenwerking gewaarborgd is.

Doelstelling van THOMAZ is het beheer van de huidige vastgoed portefeuille en (her)ontwikkeling van nieuw vastgoed. Er wordt vanuit de architectuur veel aandacht besteed aan een esthetisch design met zorg voor detail en een flexibel in te delen gebouw. Het technisch beheer is proactief met frequent bezoek van de huurders zodat een open en doortastende samenwerking ontstaat.