Profiel

Aannemersbedrijf in de utiliteitsbouw

De firma THOMAZ komt voort uit een aannemersbedrijf in de utiliteitsbouw dat decennialang kwalitatief werk heeft opgeleverd en onder leiding stond van Thomas van Kleef. Met de aannemerij in de genen hebben de zoons van Thomas van Kleef als beheerder en ontwikkelaar van commercieel en residentieel vastgoed in de loop van jaren een gedegen portefeuille opgebouwd in het hart van Nederland.

Quality works

THOMAZ staat voor Quality works. Wij richten ons op hoogwaardig vastgoed en een kwalitatief goede en langdurige samenwerking met huurders. We werken samen met vaste partners om huurders te ontzorgen met tailor made huisvesting in een sfeer van prettige samenwerking.

Doelstelling van THOMAZ is het beheer van de huidige vastgoed portefeuille en (her)ontwikkeling van nieuw vastgoed. Er wordt vanuit de architectuur veel aandacht besteed aan een esthetisch design met zorg voor detail en een flexibel in te delen gebouw. Het technisch beheer is proactief met frequent bezoek van de huurders zodat een open en doortastende samenwerking ontstaat.